Välkommen till vår lantliga miljö utanför Örebro.

torsdag 17 februari 2011

Trädbeskärning

Hej!

Vaknade till ackompanjemang från motorsågar imorse. Det är den årliga trädbeskärningen på kyrkogården. Det är vi tacksamma för, eftersom några har blåst omkull i de senaste årens stormar. Vi är ju rädda om den gamla bebyggelsen här i Axberg. Men, hur tänkte han nu???? Städa undan kvistar, någon?

Nåja, jag städar undan grenarna så att man kommer fram med bilen utan att få med kvistar till majbrasan hem redan nu.

Väska behöver man ju ha. Vet inte om ni liksom jag har så mycket saker i väskan att man troligen skulle klara sig flera övernattningar utan att sakna något. Det hör liksom till att man aldrig hittar bilnyckeln vid första försöket, eller andra....    men kanske tredje. Och om någon behöver ett plåster, eller en penna, så har man ju alltid det. För att inte tala om ölöppnare eller korkskruv.....
Hur som helst så har GreenHouse den perfekta väskan, eller snarare bagen, i vårens kollektion. Den är såklart armyinspirerad. Och jag lovar - grejer för en vecka får lätt plats.
Torsdag är leveransdag. Så nu ska jag packa upp kläderna och meddela berörda kunder att deras beställningar kommit. Det är alltid lika roligt!
Ha en bra kväll!
Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar